6 “nye” spillere til SønderjyskE

0
1559

Stor tilgang til SønderjyskE`s 1. divisions kvinder.

Af Haderslev FK pige/kvinde afdeling.

SønderjyskE har op til denne sæson gennemgået en større foryngelseskur, hvor en række ældre spillere valgte at stoppe. Efteråret er, af det nye træner team, blevet brugt til at spille en ny og væsentlig yngre trup sammen: Henover vinteren er der yderligere tilgang af både den tidligere U17 landsholdsspiller Katrine Porsborg og Malene Duus, de er begge blevet klar, efter en længere skades periode og de 2 rutinerede kræfter Nadja Bryld og Rikke Thomsen er ligeledes tilbage efter barsel. Slutteligt er der blevet plads til 2 unge talenter, her er Freja heisel Jensen og Henriette Kremer Schmidt rykket op fra efterårets U16 liga 1 hold.

“Nadja og Rikke kommer med den rutine, vi har manglet i efteråret og de unge kommer med en masse fart, det er som at få 6 nye spillere” udtaler cheftræner Kim Hansgaard, “så det er med stor fortrøstning at vi går foråret i møde”.