Sådan endte DM i futsal

0
1715

Fortuna Hjørring fik guldmedaljer om halsen, da der søndag blev afviklet DM i futsal for kvinder. Læs om resultaterne her:

Af Solveig Valbjørn

Søndag blev der afholdt DM i futsal for kvinder, som blev afviklet som et Final Four-stævne, hvor de to bedste futsal-hold fra henholdsvis Øst og Vest deltog.

3F Liga-holdet Fortuna Hjørring mødte FC Damsø i den ene semifinale. Ved pausen stod der stadig 0-0 på måltavlen, men Fortuna vendte stærkt tilbage, og gik videre til finalen efter en storsejr på 5-0.

I den anden semifinale mødtes IF Skjold Birkerød og IF Lyseng, og dette blev en mere spændende affære, hvor især Birkerød-spilleren Cecilie Bergholt strålede, da hun scorede et hattrick. Kampen endte med en sejr på 5-4 til IF Skjold Birkerød.

Samme Cecilie Bergholt scorede også i finalen, da hun udlignede til 1-1. Fortuna-spillerne Tanja Løfshus og Sara Thrige Andersen scorede dog begge i det 20’ minut til slutresultatet 3-1, og dermed kunne Fortuna Hjørring løfte pokalen kalde sig danmarksmestre i futsal.

IF Lyseng vandt bronzekampen, da de slog FC Damsø 5-3. Turnerings bedste spiller i kvinderækken blev Fortuna Hjørrings Nevena Damjanovic.

U18-finalens helt store stjerne, Sofie Bruun Bredgaard, ses i nederste række yderst til højre. Foto: DBU.

B93 blev U18-mestre

B93 vandt U18 pigernes danmarksmesterskab i futsal efter en sejr på 6-1 mod Team 10/Ikast KFUM. Sofie Bruun Bredgaard lavede alle B93s 6 mål i finalekampen, og blev efterfølgende kåret til turneringens bedste spiller.

Fortuna Hjørring U16. Foto: DBU.

U16-finale blev også vundet af Fortuna-hold

Fortuna Hjørring vandt også finalen i U16-rækken, da de slog TV-ES-BT/SVIF 6-1. Fortuna-spilleren Signe Timmermann Clausen blev kåret til turneringens spiller, og scorede blandt andet to mål i finalen.