Få overblikket: Sådan gik det i U18 DM kampene i weekenden

0
1132

I weekenden startede forårssæsonen for alvor for de 12 hold i U18 DM rækken, og det blev til nogle målrige opgør og overraskende resultater. Du kan læse om alle kampene her.

Af Martin Vestergaard Jensen

Aab – Varde 2-3

Varde lå inden runden på en sidsteplads med 0 point på kontoen, og sidste gang de to hold mødtes endte det med en sikker 6-0 sejr til aalborgenserne. Derfor var det et Varde hold der drog til Aalborg og var sultne på revanche og point. Varde startede dog også bedst og bragte sig efter 17 min. foran på mål af Maria Agerholm Olsen. Inden pausen fik Aab dog udlignet til 1-1 ved Cornelia Kramer. I 2. halvleg scorede Varde to mål på bare fire minutter, da Natasja Blicher og Sophia Reval Husted begge scorede. I det 83. minut bragte Aab’s Maria Rasmussen spænding tilbage i opgøret, men kampen endte med en overraskende 3-2 sejr til Varde, der dermed fik deres første sejr i sæsonen efter 11 nederlag i streg.

IF Lyseng – B93 4-0

Rækkens nummer fire IF Lyseng tog på hjemmebane imod B93, der ligger nummer 10 i rækken. I kampen var der dog heller ikke tvivl om hvem der var i den øverste del af rækken. Efter 11 minutter bragte Cecilie Bjørnholdt Lundstrøm hjemmeholdet fra IF Lyseng foran 1-0 og inden pausen scorede Emilie Rhode på straffe. Efter pausen blev Cecilia Rhode dobbelt målscorer inden Mathilde Drejer Jensen i det 84’ minut gjorde det til slutresultater 4-0 til IF Lyseng.

Kolding Q – Fortuna Hjørring 3-3

I Kolding tog ligaens førerhold fra Kolding imod rækkens nummer 4 Fortuna Hjørring i et hæsblæsende opgør. Udeholdet fra Fortuna Hjørring førte ved pausen med 3-0 efter mål af Signe Carstens, Cecilie Christensen og Laura Grøn, men i 2. halvleg tog favoritterne fra Kolding arbejdshandskerne på. I det 63. minut reducerede Sandra Bjørn Jacobsen til 1-3 inden Sofie Thrane og Juliane Foss Gade udlignede til kampens slutresultat 3-3.

Team Odense Q – Vildbjerg 2-2

I Odense udspillede der sig søndag et topopgør i ligaen, da nummer tre fra Vildbjerg gæstede ligaens nummer to fra Team Odense Q. Det var hjemmeholdet der startede bedst, da Rebekka Frederiksen bragte fynboerne foran med 1-0 efter 15 minutter. Udeholdet fra Vildbjerg kæmpede dog videre og med to mål af henholdsvis Sofie Kamp Frederiksen og Lise Dissing så det ud til at gæsterne skulle tage en overraskende sejr med hjem. Lea Duus Madsen udlignede dog til slut til resultatet 2-2.

Team Viborg – BSF 1-5

I Viborg tog hjemmeholdet imod BSF. Inden kampen lå Viborg to pladser over BSF i rækken, og førte med fem point ned til holdet fra Sjælland. Kampen endte dog med en overraskende storsejr til udeholdet fra BSF, der vandt med hele 5-1. Målene for udeholdet blev sat ind af Amalie Weischensorff, Josefine Hasbo og et hattrick af Rebeka Winther. Hjemmeholdet reducerede da Mathilde Rasmussen scorede.

FC Thy Piger – Brøndby IF UDS

Kampen blev udsat.

Stillingen i U18 DM: