FC Horsens Jyske Mestre i Futsal

0
1587

FC Horsens U15 Piger er jyske mestre i Futsal.

Med tre sejre i træk ved finalestævnet den 24. februar i Rårup gjorde U15 pigerne rent bord og kan dermed kalde sig Jysk Mester i Futsal.

Finalestævnet, der blev afviklet i Rårup Hallen var med deltagelse af Silkeborg IF Q samt de nordjyske klubber SIV og Aalborg KFUM. Efter en 2-1 sejr i en tæt kamp mod SIF Q, vandt Horsens-holdet 2-0 over SIV og endelig 2-1 over Aalborg KFUM i den tredje og sidste kamp ved stævnet. Holdet, der er gået ubesejret igennem turneringen, måtte stille op uden en skadet keeper Mikkeline Andersen, men reserverne slog til og kørte sejren i hus. Holdet, der tog pokalen og guldmedaljerne hjem er: Alberte Feldt Naldal, Mathilde Jørgensen, Johanna Koch Petersen, Julie Haugsted Gemmer, Sofie Gundal Nikolajsen, Freja Bank Thorsager, Paulena Edward, Emma Malmstrøm Wilken Henriksen, Caroline Jensen og Mikkeline Andersen.

FC Horsens pigerne har præsteret godt i vinter på trods af manglende træningstid i de kommunale haller i Horsens. I den kommende weekend er klubben repræsenteret med tre U15 hold og to U14 hold til JM i indefodbold i hhv. Tønder og Hadsund.