Hummel Cup med traditioner

0
1587

FC Horsens’ traditionsrige fodboldstævne forud for sæsonstarten, Hummel Cup, har i år oplevet en større tilsøgning fra flere klubber, og f.eks. VSK Aarhus, Bramming B, Billund IF, Brabrand IF, har det som en fast tradition, at de deltager i Hummel Cup i Horsens. Hummel Cup er populært hos klubberne, fordi opstartsstævnet er for både elite- og breddehold. Gennem matchning sørger arrangørerne fra FC Horsens for at holdene sikres jævnbyrdige kampe. Desuden er Hummel Cup garant for god forplejning og giver mulighed for at spille mod hold fra hele landet i udfordrende kampe.

Alle kampene spilles på kunstgræsbaner fra 9. til 11. marts.

For U13 holdenes vedkommende bliver Hummel Cup en introduktion til 11-mands spillet. Turneringsprogrammet er dannet med ønsket om at give holdene nogle kampe på et jævnbyrdigt niveau og mulighed for at prøve sig af mod hold, man ikke møder i turneringen til daglig. F.eks. deltager FA2000 i U14 Piger. Kampene om søndagen aftales lørdag aften igen for at sikre det rigtige sportslige match.

Ca. 600 spillere deltager i fodboldlejren, hvor alle kampe afvikles på kunstgræs i Horsens incl. kampe på BGI Akademiet. Over 100 frivillige, primært forældre samt pigeafdelingens aktivitetsudvalg tager vagter fra kl. 6 om morgenen til sent om aftenen og sørger for forplejningen.

Hummel Cup har sin egen facebookside, hvor der løbende vil blive lagt opdateringer på i form af resultater, billeder og nyheder fra stævnet.

Hummel Cup afvikles 6.-8. april for 8-mands holdenes vedkommende. Her er tilmeldingsfristen netop passeret, men de hurtige kan lige nå at få et hold med, hvis tilmeldingen falder nu.