Løjt/Rødekro IF’s seniorhold får ny profil

0
1099

Holdsamarbejdet Løjt/Rødekro IF’s seniordamer får en ny profil til den kommende sæson. 17-årige Lisa Staugaard, der kommer fra samarbejdsklubben Sønderjyske, skal fremover trække den grønne trøje for Løjt/Rødekro IF over hovedet, og kæmpe for holdet i Serie 1.

Af Andrea Signe Trolle.

Holdsamarbejdet Løjt/Rødekro IF har sagt velkommen til den offensive spiller, Lisa Staugaard, der skal hjælpe holdet i Serie 1, hvor de netop er rykket op. Hun kommer fra samarbejdsklubben Sønderjyske, hvor hun næsten fik fuld spilletid for holdet i 1. division.

Trænerne for seniorholdet, Jakob Lassen og Daniel Broders, er glade for tilgangen af Lisa og de er helt sikre på, at hun bliver et kæmpe aktiv i den kommende sæson. Daniel Broders fortæller:

”Lisa har altid været garant for at lave mål, uanset om hun spiller som angriber, central midtbane eller kant. Hun har spillet ungdomsfodbold i AaBK, som skal have stor kredit for at have udviklet så dygtig en spiller. Derudover er Lisa en rigtig dejlig pige at have i truppen, hun er en spiller der elsker at træne og altid møder op med et godt humør og en stor vilje til at forbedre sig yderligere,” siger Daniel Broders til FODBOLD FOR PIGER.

Løjt/Rødekro IF spiller deres første kamp i Serie 1 mod Hover IF. Kampen spilles 8. april klokken 12 på Løjt Idrætsanlæg.