VSK Aarhus sikrede sig sin første sejr i slutspillet

0
740

Torsdag eftermiddag var der 3F liga bold på programmet. Her blev det blandt andet til en sejr til VSK Aarhus over KoldingQ, men også i Odense fik slutspillets nuværende bundhold Odense Q drillet topholdet Fortuna Hjørring. Læs om de tre kampe i slutspillet her:

Af Andrea Signe Trolle

Mens mange familier sad plastret rundt om påskefrokostbordet torsdag eftermiddag, så var situationen en anden for spillerne på de bedste danske kvindehold. Der var nemlig tre kampe på programmet i 3F ligaens slutspil, som alle blev fløjtet i gang klokken 13 torsdag eftermiddag.

Det mest overraskende resultat kom i Kolding, hvor hjemmeholdet Kolding Q havde taget imod VSK Aarhus. Der skulle kun gå 1 minut før gæsternes Rikke Bøtcher sikrede sig titlen som matchvinder, da hun sendte VSK Aarhus foran 0-1, som også blev kampens endelige resultat.

Slutspillets tophold Fortuna Hjørring fastholder også sin position som nummer 1 efter torsdagens kamp, men det var ikke en helt nem opgave som holdet stod over, da de mødte Odense Q. For selvom Fortuna-spiller Karoline Smidt Nielsen allerede havde sendt udeholdet foran 0-2 efter et kvarters spil, så fik Line Munk Nielsen sendt Odense Q på rette spor med sit mål til 1-2 i det 58’ minut. Men selvom Odense Q fik spillet sig tilbage i kampen, så blev det endelige resultat 1-2.

Brøndby IF fik også sikret sig 3 point med en sejr på 1-0 over BSF, men der skulle gå hele 90’ minutter før Nanna Christiansen fik scoret og sikret Brøndby sejren.

Nu får spillerne til gengæld lige en mulighed for at puste ud, fordi de næste kampe i slutspillet først spilles om to uger. Men indtil videre kan du holde dig opdateret i slutspillet med denne oversigt:

  • Fortuna Hjørring, 16 point
  • Brøndby IF, 14 point
  • BSF, 9 point
  • VSK Aarhus, 5 point
  • KoldingQ, 4 point
  • Odense Q, 0 point