Boye og Trolsgaard fik kun 1-1 i sæsonens første kamp

0
908

Mandag aften var de to danske landsholdsstjerner Sanne Troelsgaard og Simone Boye på banen for deres klubhold FC Rosengård, som mødte Kopparbergs/Göteborg FC i ligaspillet i den svenske turnering Damallsvenskan, som begyndte 2018-sæsonen i weekenden.

Af Andrea Signe Trolle

Mandag aften var de danske landsholdsprofiler Simone Boye og Sanne Troelsgaard i kamp i ligaspillet i den svenske turnering Damallsvenskan, som havde sin første runde i weekenden. I modsætning til den danske 3F-liga, så starte Damallsvenskan nemlig i foråret og slutter i efteråret.

Boye- og Troelsgaards klubhold FC Rosengård skulle i kamp mod Kopparbergs/Göteborg FC, der endte som nummer 8 i ligaen i sæsonen 2017, hvor FC Rosengård blev placeret som nummer 2.

Efter kampen kunne de danske spillere til gengæld ikke glæde sig over mere end et enkelt point, da opgøret endte 1-1 – og det var ikke et helt tilfredsstillende resultat for FC Rosengård i en kamp, hvor Simone Boye fik 59 minutter og Sanne Troelsgaard spillede 90.

Men der er til gengæld mange kampe til at få rettet op på 1-1 resultatet for FC Rosengård. Næste gang FC Rosengård skal i kamp er også allerede på lørdag den 21/4, hvor de møder Kalmar på udebane.