God træningskamp for BSF U18 DM mod Kval.ligahold

0
1114
BSF U18 Piger DM forår 2018

Skarp offensiv og solid defensiv gav sejr over B.93 kval-ligamandskab 

Der var stor ros fra trænerteamet hos BSF efter onsdagens træningskamp, hvor de unge BSF U18 DM-spillere viste stor styrke og vandt fortjent over B.93 kvalifikationsmandskab. Med scoringer af Rebekka Winther og Amalie Weischendorff i 1.halvleg viste BSF endnu engang at holdet har fundet målnæsen frem. Når man så i modsatte ende har et meget stærkt forsvar og en midtbane, der aldrig overgiver sig, ja så vinder man fodboldkampe også de der normalt aldrig bør kunne vindes.

John Froman, Cheftræner BSF U18 Piger DM:
“En god træningskamp, hvor vi måtte arbejde hårdt og med mange nærkampe blev BSF-pigerne udfordret i alle spillet facetter. Det er en fornøjelse at se den opbakning spillerne udviser for hinanden og set tilbage på chancer var det ganske fortjent at de unge fra BSF hentede endnu en skalp fra en af de store.”

 

 

Søndag går det løs igen for BSF U18 Piger DM, når svenske 1.divisionsmandskab Staffanstorp kommer på besøg i Ballerup.

Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier
Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz, Klubkommunikation.dk