OIGF-fodbold afholder Odder Cup i pinsen igen i år

0
1369

Igen i år udnytter OIGF-fodbold den forlængede weekend i forbindelse med pinsen til at afholde Odder Cup, som er et internationalt fodboldstævne for både drenge og piger. Klubben håber på et gensyn med mange tidligere deltagere ved Odder Cup, men glæder sig også til at byde nye hold velkomne. Lyder det som noget for dig og dit hold? Så læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

I år falder pinsen i midten af maj og igen i år er det blevet til Odder Cup – et hyggeligt, internationalt fodboldstævne for drenge og piger i alderen 5 til 16 år. Men der er stadig efterspørgsel efter hold i U10-U15 årgangen, så derfor er det stadig er muligt at tilmelde hold til disse rækker.

Der spilles på to de anlæg i Odder Kommune, Spektrum Park og Hov Stadion, og så overnatter holdene på de lokale skoler. Lørdag aften vil der være underholdning for ledere og spiller og under stævnet vil der også være et fodboldtivoli med aktiviteter for spillerne. Derudover vil spillerne også få gratis adgang til svømmehallen, som ligger tæt på skolerne.

Holdgebyret for at deltag 600 kr. for 8-mandshold og 700 kr. for 11-mandshold. Dertil kommer et deltagergebyr pr. person på 450 kr. ved 8-mandshold og 500 kr. ved 11-mandshold. En Træner/leder pr. hold deltager gratis. Her får du til gengæld stævnedeltagelse, to overnatninger og sund mad under stævnet.