Kom til pigefodboldcamp på Brøndby Idrætsefterskole

0
3130

Har du en lidenskab for spillet med ’den lille runde’ og har du også brugt størstedelen af de lyse timer i dit liv med en bold foran dig? Så har du her en helt unik chance for at prøve dig selv af i et fantastisk fodboldmiljø, på en efterskole i sportens centrum, hvor sport, uddannelse og fællesskab går hånd i hånd.

Lørdag den 2. juni og søndag den 3. juni 2018 afholder Brøndby Idrætsefterskole en helt særlig fodboldcamp kun for piger – årgang 2005 og 2006. Dit niveau er ikke afgørende – bare du brænder for fodbold!

Camp’en strækker sig over begge dage og indeholder i alt 6 træningspas med trænere i absolut topklasse. Herudover vil der være indlagt kortere foredrag og praksisøvelser indenfor områderne mental træning, fysisk træning og kost/ernæring.

På camp’en vil du bl.a. blive trænet af:
Gitte Andersen, tidligere landsholdsspiller og nuværende cheftræner for pigefodboldlinjen på Brøndby Idrætsefterskole og Per Nielsen, tidligere superligaspiller og nuværende cheftræner for Brøndbys 3F liga kvinder.

Der offentliggøres løbende nye trænernavne på www.facebook.com/Broendbyidraetsefterskole

Prisen er kun kr. 400,- og inkluderer træning, foredrag, frokost og mellemmåltider, samt vand/sportsdrik og frugt i forbindelse med træning, samt en særlig spillertrøje med navn!

Tilmelding sker pr. mail til martin@brondby-ie.dk.I mailen skal følgende fremgå:
Navn, årgang og klub samt trøjestørrelse
Du vil herefter få oplyst et kontonummer og så snart indbetalingen er registreret, vil du modtage en endelig bekræftelse på deltagelse, samt et detaljeret program for camp’en.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 25. maj 2018

OBS! Der er maksimalt plads til 60 piger på camp’en og da vi forventer stor tilslutning, råder vi til at melde sig i god tid. Deltagere udvælges efter først-til-mølle-princippet

Overordnet program:
Lørdag d. 2. juni kl. 9.30-16.00
Søndag d. 3. juni kl. 9.30-16.00