OVERBLIK: Tredje runde i Kvalifikationsligaen

0
913

Kvalifikationsligaens tredje runde er i denne weekend blevet afviklet, og FODBOLD FOR PIGER bringer dermed et overblik over kampene.

Af Solveig Valbjørn

B.93 og FC Thy fik som forventet begge tre point ind på kontoen efter weekendens opgør, mens Greve Fodbold måtte rejse hjem fra Vildbjerg med et point i bagagen. Få overblikket over resultaterne her:

 

FC Thy – ThistedQ fik endnu en sejr

FC Thy – ThistedQ – Vejle: 2-0

Topholdet FC Thy – ThistedQ fik endnu en sejr, da de lørdag slog Vejle med 2-0. Kampen skulle dog helt hen i det 80’ minut, før Matilde Kjeldgaard scorede FC Thys første mål. To minutter senere kunne Lotte Haaning juble over kampens sidste scoring.

FC Thy – ThistedQ indtager førstepladsen i Kvalifikationsligaen med 9 point, mens Vejle fortsat ingen point har.

 

B.93 fik sikker sejr over Varde

B.93 – Varde: 4-0

B.93 tog lørdag imod Varde på Østerbro Stadion, og dette blev ikke aldrig til en særlig spændende kamp. Hjemmeholdet havde det meste af spillet, og kunne i det 19’ minut juble over en scoring af topscorer Mette Perthu. Kort før pausen rykkede Andrea Skjold-Frøshaug fri over en halv banehalvdel og sendte bolden over i den fjerneste del af feltet, hvor Signe Maegaard Nielsen dukkede op og gjorde det sikkert til 2-0. I anden halvleg var Mette Perthu på pletten igen, da hun scorede efter endnu et oplæg af Andrea Skjold-Frøshaug, og i det 88’ minut loppede Natasha Shirazi elegant bolden over Vardes målmand til slutresultatet 4-0.

Kampen gav debut til Camilla Petersen og Josefine Krum fra B.93.

 

Vildbjerg og Greve delte point

Vildbjerg – Greve: 2-2

Hjemmeholdet Vildbjerg kom bedst fra start i søndagens opgør mod Greve Fodbold, da Trine Mikkelsen kom på måltavlen efter kun 10 minutter spillet. Kort før pausen svarede Greve dog igen, da Celine Troest reducerede til 1-1 på en standardsituation. I det 53’ minut scorede Greves angriber Katrine Sparre, hvorefter Vildbjerg-spilleren Cecilie Vej Kristensen scorede til slutresultatet 2-2.

 

Stillingen i Kvalifikationsligaen:

De to hold der ender øverst i tabellen, rykker op i 3F Ligaen fra sommeren 2018, mens de resterende hold skal spille 1. Division.