Pokalfinalen spilles på Kolding Stadion 27. april

0
1031

Det varer ikke mange dage før der skal findes en vinder af Kvindepokalturneringen, hvor finalen står mellem KoldingQ og Brøndby. Det er besluttet, at finalen skal spilles på Kolding Stadion og KoldingQ vil allerede nu garantere, at der er meget at se frem til på finaledagen. Læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Der er ikke mange dage til dette års Kvindepokalfinale skal spilles mellem KoldingQ og Brøndby IF, hvor DBU har tildelt KoldingQ værtsrollen for årets finale i Kvindepokalturneringen, når holdet den 27. april tager imod Brøndby til det store pokalfinalebrag. Finalen afvikles af KoldingQ i samarbejde med DBU og DR på Kolding Stadion og spilles på Store Bededag.

KoldingQ skriver selv på deres pressemeddelse af nyheden, at der venter en stor opgave med at tiltrække tilskuere til det de kalder ”årtiers største fodboldbegivenhed på Kolding Stadion” og med hjælp fra spillere, trænere, ledere, forældre, DBU, DR, Kolding Kommune, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere vil KoldingQ byde alle interesserede velkommen til finalen på Kolding Stadion fredag den 27. april kl. 17.00.

Så kom og støt dit favorithold på finaledagen, når KoldingQ garanterer en god fodboldoplevelse på Kolding Stadion til et af dette års store kampdage i dansk kvindefodbold.