Team Vest (VIF/HIC) i front i U16 PIGER ØST 2

0
1172

Så blev forårssæsonen sparket i gang i U16 rækken: U16 PIGER ØST 2. Efter flere af holdenes første kamp er afsluttet, så er det holdsamarbejdet mellem Herstedøster og Vallensbæk, Team Vest (VIF/HIC), der har bragt sig i front i ligaen efter en sejr på 3-2 over Herlufsholm. Til gengæld har flere af holdene i puljen endnu ikke spillet deres første kamp. Læs om kampen her:

Af Andrea Signe Trolle

I U16 PIGER ØST 2 er forårssæsonen blevet sparket i gang og indtil videre har fem ud af rækkens ti hold været i kamp. Lørdag eftermiddag var gæsterne fra Herlufsholm taget en tur mod nord til Vallensbæk og stod kampklar klokken 11, hvor dommeren fløjtede kampen mellem holdsamarbejdet Team Vest (VIF/HIC) og Herlufsholm i gang.

Men gæsterne fra Herlufsholm måtte efter 90’ minutters spil se sig slået af hjemmeholdet. Det endelige resultat blev en 3-2 sejr til Team Vest (VIF/HIC), der derfor kunne gå på weekend med 3 point i ryggen.

På onsdag den 11. april skal Team Vest (VIF/HIC) i kamp igen. Denne gang skal holdet en tur til Farum, hvor de skal møde Farum BK klokken 18. Men allerede søndag den 8. april er der kamp igen i U16 PIGER ØST 2. Her mødes Ølstykke og Farum BK klokken 10.30, hvilket er begge holds første kamp i forårssæsonen.