Tidligere U19-landsholdsspiller forstærker AaB

0
1733

Klubnyt fra AaB

Den tidligere U19 landsholdsspiller Anna Fisker skifter til AaB og styrker en i forvejen stærk trup. Anna har spillet ungdomsfodbold i Fortuna Hjørring og har været med hele vejen op gennem ungdomslandsholdene. Anna er vendt hjem efter et ophold med collegefodbold i USA, og fremover er det AaB, der får glæde af hendes evner på grønsværen.

Anna er en fantastisk spiller at få med i truppen. Hendes tilgang til fodbolden er med til at løfte den daglige træning og Anna´s engagement og humør vil helt sikkert være med til at løfte holdet i de spændende kampe i KSV der ligger forude.

Anna er så småt ved at finde formen efter en skade i den ene arm som hun fik under sit ophold i USA. I AaB er vi glade for at kunne tiltrække en spiller som Anna og det beviser endnu engang, at det projekt, der er søsat i AaB, er spændende for mange spillere.