Karoline Schmidt Nielsen er klar til Ukraine-kamp

0
1940

Efter hun måtte udgå fra en BSF-kamp med en korsbåndsskade, så er det imponerende, at Fortuna-spiller Karoline Schmidt Nielsen blot 18 måneder senere er blandt de 18 spillere, som landstræner Lars Søndergaard har udtage til en VM-kvalifikationskamp. Hun har snakket med FODBOLD FOR PIGER forud for kampen – læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Mandag klokken 18 går det løs, når det danske kvindelandshold skal i kamp mod Ukraine i VM-kvalifikationen. Blandt de 18 udtaget spillere til truppen er Fortuna Hjørrings Karoline Schmidt Nielsen, som ikke har haft den nemmeste vej til en udtagelse. For 18 måneder siden måtte Karoline gå ud fra en BSF-kamp med en korsbåndsskade og det var skyld i, at det unge talent måtte vinke farvel til EM-drømmene. Men med hårdt arbejde har Karoline kæmpet sig tilbage på landsholdet og er nu klar til VM-kvalifikationskampen mod Ukraine:

”For et halvt år siden havde jeg ikke regnet med at kunne spille en landsholdskamp i april, fordi der er hård kamp om de 18 pladser, og jeg rent fysisk også havde et stykke vej igen på daværende tidspunkt. Men det er super dejligt at være tilbage med landsholdet og jeg har savnet det. Vi er inde i en spændende periode og spillemæssigt så det godt ud til Algarve Cup på trods af resultaterne,” fortæller Karoline Schmidt Nielsen.

Det er uden tvivl imponerende, hvor langt Karoline er nået siden BSF-kampen, der bremsede hendes fodbolddrømme for en stund. Og nu ligger fokus på Ukraine-kampen og med under 24 timer til kampstart er landsholdsspillerne for alvor begyndt at forberede sig:

”Jeg forbereder mig på samme måde til alle kampe, hvor det er vigtigt med nok søvn og de rigtige spisevaner. Derudover har vi træning på stadion søndag aften, hvilket bliver spændende, fordi vi indtil nu kun har trænet på kunstgræs og så skal de sidste taktiske detaljer på plads,” afslutter Karoline Schmidt Nielsen, der skyder på en 3-0 sejr til Danmark over Ukraine.