Varde IFs fingeraftryk i Verdens største skoleturnering

0
1783

Brændkjærskolens pigehold i Kolding, til Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, består næsten udelukkende af piger der spiller på hold i Kolding, dog med én undtagelse, Varde IF’s Emilie Dolleris Billing.

Af Redaktionen

Til dagligt går Emilie på Idrætslinien på Brændkjærskolen i Kolding, hvor hun morgentræner 3 gange om ugen med de andre piger hun er på hold med til Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, men på klubplan er hun tilknyttet Varde IF, hvor hun både spiller på U18DM og 3F Kvalifikations Ligaen.

Emilies normale position på banen i Varde er midtbane eller kant, men i de sidste fire kampe i EB’s turnering har hun taget arbejdshandskerne på og gået på målet for Brændkjærskolen, hvilket har vist sig i flere tilfælde at være absolut kampafgørende på egen banehalvdel.

 

 

“Vi har på holdet ikke haft en rigtig målmand, men jeg gik på mål i en af vores afgørende kampe, for at give ro på målet og har nu stået de sidste fire kampe. Vi har dog måtte diskutere dette, da det ikke var mit ønske at forblive på målet i resten af turneringen, men ingen andre havde modet eller lysten til at stå, så jeg blev der for holdets skyld. Og se, nu er vi endt i finalen, hvilket gør mig umådeligt stolt på holdets vegne” udtaler Emilie.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til finalen den 26. april og det bliver vildt fedt at hele skolen muligvis kommer og hepper på os. Jeg håber bare ikke vi skal ud i straffespark konkurrence” siger Emilie med et smil på læben.

 

Vejen til finalen

0-3     Sdr.Vang Skolen – Brændkjærskolen

5-1     Brændkjærskolen – Lyshøjskolen

0-2     Kolding Realskole – Brændkjærskolen

10-0   Brændkjærskolen – Erritsø Fællesskole

0-7     Kirstine Seligmanns Skole – Brændkjærskolen

0-9     Havrehedskolen – Brændkjærskolen

2-1     Brændkjærskolen – Hjalleseskolen

2-1     Brændkjærskolen – Vitaskolen

2-1     Brændkjærskolen – Muldbjeg Skolen

 

Finalen spilles den 26. April på Odense Stadion EWII Park

Fotos fra Ekstra Bladets Skolefodbold