Ambitiøse BSF skal have ny U18DM cheftræner

0
1231

BSF skal have ny cheftræner for U18DM holdet til den kommende sæson.

Af BSF

Efter den indeværende sæson i U18DM rækken siger John Froman og BSF foreløbigt farvel til hinanden efter mange års samarbejde.

Igennem mange sæsoner har John Froman været træner på henholdsvis U17/U18DM i klubben samt en overgang ligeledes i 3F Ligaen, men klubben og John Froman er ikke nået til enighed om en ny aftale for den kommende sæson.

”Vi er rigtig glade for det samarbejde som vi har haft med John, og ikke mindst det arbejde, som John i mange år har udført for Skovlunde IF og sidenhen BSF. John har gjort en stor indsats for klubben såvel på træningsbanen som på kontoret, hvor han som halvtidsansat ligeledes har haft sin daglige gang. Vi har ikke noget at udsætte på Johns indsats og vil, når sæsonen er færdig, ønske John al held og lykke fremover,” siger formand for BSF, Simon Knudstrup.

”Vi har valgt at gå en anden vej i vores konstruktion, hvor vores kommende U18DM træner alene er tiltænkt en rolle på det sportslige plan som fodboldtræner og kan koncentrere sig om dette. Dermed sænker vi ikke ambitionerne for vores U18DM –tværtimod, så ønsker vi de bedst mulige rammer for vores største talenter i klubben, herunder naturligvis et stærkt trænerteam. U18DM vil fortsat være et af klubbens særligt prioriterede hold.”

”Vi er derfor nu på markedet for at finde den bedste mand eller kvinde til jobbet som cheftræner til vores U18DM. Vi har snakket med et par folk, men er meget åbne overfor – og vil meget gerne – snakke uforpligtende med flere mulige kandidater. Vi er positive og optimistiske omkring at vi sammen med en ny trænerstab ikke blot kan fastholde vores gode trup, men forhåbentlig også løfte vores U18DM hold yderligere.”

BSF er således på udkig efter en cheftræner til vores U18DM mandskab med start til sommer. Holdet spiller i landets bedste ungdomsrække på nationalt niveau, hvor man naturligvis stræber efter at begå sig godt, men stiler i særdeleshed også efter at udvikle spillerne til at kunne begå sig på 3F Liga holdet i fremtiden.

Som en af kun to klubber på Sjælland har BSF hold i både 3F Ligaen og U18DM. Mellem disse to hold skal være et stærkt og tæt bånd, bl.a. i forhold til optræning. Dertil kommer en stærk ungdomselite og breddeafdeling på pigesiden, hvor klubben efter sommerferien vil mønstre et U13 øst hold, U14 øst hold, U16 øst hold og U18 øst.

En almindelige uge indeholder 4 træningspas samt en kamp i weekenden. Dertil skal naturligvis lægges tæt kontakt til i særdeleshed 3F Liga træneren, U18 øst træneren og sportschefen samt diverse møder internt i klubben såvel som relevante møder hos DBU.

Træneren skal have en A-licens. Tiltrædelse sker til sommer.

Kontakt ved interesse eller spørgsmål kan ske til formand Simon Knudstrup på formand@bsfodbold.dk.