John Froman stopper i BSF

0
2026

BSFs nuværende U18DM-træner John Froman har ikke kunnet enes med klubben om en kontraktforlængelse og stopper i BSF efter denne sæson

Af Steen Trolle

John Froman, der i mange år har været nærmest identisk med kvindefodbold i Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF), stopper i klubben. Froman er i øjeblikket cheftræner for klubbens U18 DM-hold, men han og klubben har ikke kunnet blive enige om betingelserne for en kontraktforlængelse. Derfor blev U18DM-spillerne torsdag formiddag orienteret om, at de skal have ny træner fra sæsonen 2018-2019.

“Jeg har haft mange store, gode og lærerige oplevelser i BSF og de vil alle sidde tæt på mit hjerte. Hvad fremtiden bringer står uvis – men er åben overfor opgaver i sportens verden, men ikke afvisende for alternativer,” skriver John Froman i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

“Forkert tidspunkt at omstrukturere”

Han er skuffet over situationen og lægger ikke skjul på, at han er uenig i den strategi, der ligger bag beslutningen:

“Jeg er selvfølgelig både skuffet og ked af, at klubbens bestyrelse har valgt at omstrukturere på den økonomiske del i forhold til ungdoms- og seniorarbejdet i en tid, hvor der foregår en hektisk aktivitet i dansk pigeungdomsfodbold. Jeg ser denne timing som meget farlig og på et forkert tidspunkt. Men jeg accepterer selvfølgelig den strategi, BSF bestyrelsen har valgt, og derfor kunne der ikke nås til enighed om en kontraktlig forlængelse,” skriver John Froman.

Stopper også som talentudviklingschef

Den snart tidligere BSF-træner, som i en periode også stod i spidsen for 3F-holdet, stopper også som talentudviklingschef, ligesom han lægger sine koordinerende opgaver omkring BSFs samarbejdsklubber og BSF Pigecamp i uge 42 bag sig. Han slutter med en tak til alle omkring på pigefodbold i BSF:

“En stor tak for en lang tid i BSF – tak til trænere, forældre, ledere og ikke mindst til de mange dygtige spillere jeg har haft æren at have mødt på min lange rejse i BSF,” lyder det.