VIND BOGEN: MENTALTRÆNING I SPORTENS VERDEN

0
1288

VIND BOGEN: ”MENTALTRÆNING I SPORTENS VERDEN – 6 konkrete værktøjer for at udvikle din mentale styrke og præstere bedre”

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Carsten Oldengaard, mental træner og ejer af Oldengaard.dk – Mentaltræning der virker. Carsten arbejder med flere forskellige sportsudøvere udøvere blandt andet også inden for fodbolden. Du kan læse mere om Carstens referencer her: www.oldengaard.dk/referencer.

Der sættes tre bøger på spil, som de tre heldige vindere får tilsendt direkte. Bogen er for sportsudøvere fra 15 år og opefter og er let tilgængelig og brugbar. Bogen indeholder konkrete værktøjer, som kan styrke sportsudøveres mentale færdigheder og derfor er bogenogså for træneren, der vil i gang med at støtte udøveren i hans/hendes mentale udvikling. Find mere om bogen her: www.oldengaard.dk/koeb-bogen

SÅDAN DELTAGER DU:

På facebooksiden FODBOLD FOR PIGER finder du opslaget til konkurrencen ved at klikke HER. Her skal du gøre følgende:

1) Like opslaget.

2) Skriv navnet på den person der er på forsiden af bogen sammen med mentaltræner Carsten Oldengaard i opslagets kommentarfelt.

Du kan finde ud af mere om personen på forsiden ved at gå ind på www.pod-carsten.dk og høre podcasten ”Hvordan bliver jeg verdens bedste fodboldspiller?”

Vinderen trækkes onsdag den 23. maj kl. 18 og får direkte besked. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med Facebook.