BSF forlænger med Thomas Maale

0
1848

BSF forlænger med Thomas Maale
Thomas Maale og BSF fortsætter samarbejdet omkring klubbens 3F Liga hold, der har haft en yderst flot sæson i landets bedste række.

Af BSF

3F Ligaens positive overraskelse har for de flestes vedkommende i denne sæson været BSF, der sluttede grundspillet på rækkens tredjeplads og pt., er nummer fire. Manden bag dette har været Thomas Maale, som tager et år mere som cheftræner. Maale og BSF er således blevet enige om en etårig kontraktforlængelse, meddeler klubben.

Indeværende sæson er den første for Thomas Maale som 3F Liga cheftræner. Den 43-årige har tidligere stået i spidsen for flere klubber i herrernes 2. division.

”Vi er enormt glade for at være blevet enige med Thomas om en aftale der sikrer, at han også i den kommende sæson skal stå i spidsen for vores 3F Liga hold. Det var vores førsteprioritet at beholde Thomas. Vi har et rigtig godt samarbejde med Thomas og er ikke i tvivl om, at han er den rigtige mand for klubben i den kommende sæson,” udtaler formand for BSF, Simon Knudstrup.

”Thomas har gjort et fantastisk stykke arbejde med truppen siden opstarten i sommers, hvor han har stået for seværdig og positiv fodbold, men også har skabt resultater – understreget ved at vi for første gang i adskillige år er med i kampen om medaljer i 3F Ligaen.”

Thomas Maale, der selv startede sin fodboldkarriere som drengespiller i det daværende Skovlunde IF, glæder sig også over at blive i klubben.

”Siden vi stod i sommers og forberedte os frem mod 3F Liga sæsonen, er der sket enormt meget med os som hold og pigerne individuelt. Holdet har rykket sig meget, og for mig personligt har det også været en meget positiv oplevelse at træne kvinder på højeste niveau i Danmark – endda i min egen barndomsklub,” fortæller Thomas Maale.

”Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med klubben og ikke mindst arbejde videre med truppen om at blive endnu bedre. Vi er kommet langt på et år, men vi er ikke i mål endnu, og der venter os en spændende sæson på den anden side af sommerferien, hvor vi vil vise at vi ikke er en døgnflue, men er et hold man kan regne med vil være med hvor det er sjovt,” afslutter Thomas Maale.

BSF er inden de sidste to spillerunder nummer 4 i 3F Ligaens slutspil med 14 point.