Fire pokalfinaler på Sjælland: Se hvordan det gik

0
1557

Tirsdag aften bød på hele fire pokalfinaler på Sjælland. U13 og U14-finalerne blev spillet på Birkerød Stadion, mens U16 og U18-finalerne blev afviklet i Ballerup Idrætspark. Læs om kampene her:

U13: B.93 – Lynge-Broby

0-1

Lynge-Broby kunne tirsdag aften løfte pokalen, da de slog B.93 med 1-0. Kampen blev spillet på Birkerød Stadion, og her kom Lynge foran på et flot langskud via overliggeren af Kaya Schmidt. I anden halvleg pressede B.93 sig på, men Lynge formåede at holde nullet, og kunne dermed juble over den flotte titel som pokalmestre. Lynge-Broby-spiller Mathilde “Mulle” Mikkelsen blev kåret til pokalfighter.

U14: B.93 – Allerød

1-0

Der skulle kun et enkelt mål til at afgøre tirsdagens U14-pokalfinale under DBU Sjælland, som stod mellem B.93 og Allerød. Opgøret fandt sted på Birkerød Stadion klokken 17, og her blev det  til et spændende og intenst opgør, hvor begge hold fik presset hårdt på. Men kampens afgørende kom i anden halvleg, hvor B.93 scorede, og derefter fik guldmedaljer om halsen.

U16: Brøndby – Sundby BK

3-0

Brøndby fik en sikker 3-0 sejr over Sundby BK, og blev på den måde pokalmestre i U16-turneringen. Kampen blev spillet i Ballerup Idrætspark. Brøndbys tre mål blev scoret af Luna Halskov, Mille Bech og Kirsten Madsen,  mens Brøndby-spiller Mille Bech blev kåret til pokalfighter i U16-turneringen, mens

 

U18: Brøndby – B.93

1-3

Sofie Bredgaard blev kampens helt store profil, da hun lavede et hattrick, og dermed sikrede B.93 en sejr på 1-3 over Brøndby. Brøndby kom ellers hurtigt foran på et mål af Agnes Høybye, men B.93 endte med guldmedaljerne til sidst. 

U13-vinderne fra Lynge-Broby .