Fortuna Hjørring viste forskellen på top og bund

0
975

Fortuna Hjørring viste klasse og understregede deres kandidatur som mesterskabsfavoritter, da de søndag slog Odense Q med hele 7-0 foran de cirka 300 fremmødte tilskuere:

Af Solveig Valbjørn

Da Fortuna Hjørring søndag fik besøg af Odense Q på Nord Energi Arena, var der ikke nogen tvivl om, at hjemmeholdet stod som favoritter til at vinde kampen. Fortuna formåede i den grad at leve op til forventningerne, da de vandt 7-0.

Med den solide sejr demonstrerede hjemmeholdet også, at der er et enormt spring mellem top og bund i 3F Ligaens slutspil, da Fortuna har 28 points flere end Odense Q.

Fortuna Hjørring satte sig da også på alt fra første fløjt, og lod ikke Odense Q komme ind i spillet. Det resulterede i kampens første scoring, da Frederikke Thøgersen scorede efter ni minutter. Derefter øgede Karoline Smidt føringen til 2-0, og inden pausen gjorde den velspillende Tamires Gomes det til pausestillingen 3-0.

Efter pausen scorede Karoline Smidt til 4-0, Frederikke Thøgersen til 5-0. Den brasilianske landsholdsspiller Tamires Gomes færdiggjorde sit hattrick, da hun klarede scoringerne til 6-0 og 7-0.

Med sejren er Fortuna Hjørring nu meget tæt på at hive mesterskabet hjem. Holdet mangler tre kampe, og den næste kamp er mod VSK Aarhus på søndag den 27. maj. Vinder Fortuna Hjørring denne kamp, kan Brøndby ikke nå at indhente dem, og dermed kan Fortuna allerde fejre DM-titlen på søndag.