Fredericia KF underskriver ny samarbejdsaftale!

0
1426

Fredericia KF – EGIF, KFUM og BPI har indgået og underskrevet ny 2 årige samarbejdsaftale. Torsdag aften mødtes formændene for de tre klubber og underskrev en forbedret 2 årige samarbejdsaftale. Kim Stewen(EGIF), David Gulløv(KFUM) og Jørgen Hansen(BPI). EGIF og KFUM bliver moderklubberne og BPI samarbejdsklub. TSIF er med indtil sommer, hvorefter de udgår samarbejdet. Hovedformålet er stadig at skabe et fundament for pigefodbold i Fredericia, hvor der er plads til alle piger. Vi arbejder på at have 2 hold i hver årgang(U13 til senior), så der er et tilbud til pigen der vægter det sociale og hyggen, samt pigen der brænder for at udvikle fodboldfaglige kompetencer. Fredericia KF takker Fredericia eliteidræt og Fredericia kommune for rigtig god opbakning. Ligeledes tak for støtten til Fredericia Idrætsfond og alle vores sponsore. Vi ser frem imod to år mere, med pigefodboldsamarbejde, god forældreopbakning, en masse nye piger, mange timer på grønsværen, en masse sociale tiltag og en flok piger der fortsat udvikler deres fodboldspil/talent

.