Brøndby-kvinder fik tre point i tæt opgør

0
1110

Brøndby IF fik en smal sejr på 1-0 i torsdagens 3F Liga-opgør mod VSK Aarhus.

Af Solveig Valbjørn

Brøndbys bedste kvindehold fik yderligere tre point til kontoen, da de torsdag tog imod VSK Aarhus på opvisningsbanen i Brøndby. Hjemmeholdet havde inden kampen ændret lidt på holdet, da både Frederikke Lindhardt og Emilie Henriksen havde fået en plads i startopstillingen.

Selvom VSK Aarhus kom godt fra start, var Brøndby mest på bolden i første halvleg. Det blev dog ikke til nogen scoringer, og holdene måtte derfor gå til pause med stillingen 0-0.

Efter pausen foretog cheftræner Per Nielsen en udskiftning, da Julie Trustrup kom på banen istedet for Olga Ahtinen. i det 60′ minut scorede Nanna Christiansen på et straffespark, da hun placerede bolden højt i krydset forbi en forsvarsløs VSK-keeper.

Derefter fik VSK Aarhus Camilla Andersen og Sofie Obel på banen, mens Brøndby skiftede Sofie Svava og Hanna Persson ind.

VSK Aarhus kæmpede til sidste fløjt, men det lykkedes Brøndby at holde nullet, og dermed kunne hjemmeholdet juble over en sejr foran de 154 fremmødte tilskuere. Nanna Christiansen blev kåret til kampens spiller.

Kommende kampe i slutspillet:

Lørdag den 12. maj klokken 12:30: BSF – Brøndby

Lørdag den 12. maj klokken 13:00: KoldingQ – Fortuna Hjørring