Lægårdens piger pakker igen støvlerne og drager til DM for efterskoler

0
1627

 

Et skoleår på Idrætsefterskolen Lægården indeholder mange store oplevelser, begivenheder og mærkedage. MEN at kvalificere sig til DM og opleve suset, når landets 16 bedste pigehold tørner sammen rangerer meget højt på listen. Pigerne på IL har igen i år formået at kvalificere sig til DM.

Deltagelsen kom i hus efter et vanvittigt spændende playoff-stævne.  Modstanderne hed Hou, Skyum og Brøndby. Første kamp blev vundet 4-0, anden kamp endte 2-2 efter en meget sen scoring af Anna Højgaard. Det betød at sidste kamp blot skulle give et point, så var DM-billetten i hus. Denne kamp vinder IL sikkert på to flotte scoringer af Emma Braae og jublen kunne bryde løs.

Endnu engang viser bredden og sammenholdet sit værd. Blandt disse piger bliver 2+2 mere end 4. Vi har måske ikke så mange landsholdsspillere som visse andre, men vi har viljen til at ville og i samarbejde med et enormt engageret trænerteam skaber det evnen til at kunne. Dette resultat er skabt med mange timer på træningsbanen, men også i relationerne pigerne imellem. På Idrætsefterskolen Lægården elsker vi fodbold og vi nyder piger som sætter sig mål SAMMEN og NÅR dem.

På Idrætsefterskolen Lægården er DM ikke blot en forkortelse af Danmarksmesterskab, DM kunne også står for DANNELSE af MENNESKER. På Lægården kommer du på en fodboldmæssig-dannelsesrejse, sammen med en flok piger som du aldrig vil glemme. DM er en af destinationerne og den har pigerne nået nu, men venter der mere?

Vi ses til DM d. 16-18 maj.