KoldingQ øger forspringet i U18 DM efter sejr over BSF

0
1482

Lørdag eftermiddag stod kun på en enkelt kamp i U18 DM. Klokken 13 tog BSF imod ligaens førerhold KoldingQ og selvom BSF fik udfordret topholdet og var foran flere gange, så var det ikke overraskende KoldingQ, der gik fra banen med en sejr på 2-3. Læs mere om kampen her:

Af Andrea Signe Trolle

Ikke mere end to hold i U18 DM ligaen skulle på banen i lørdagssolen, hvor U18 DM ligaen kun bød på én enkelt kamp. På Ballerup Idrætspark tog hjemmeholdet BSF imod ligaens tophold KoldingQ klokken 13.

Det var BSF, der kom bedst fra start, efter Julie Bank Weltz bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 24 minutter. Men glæden holdt ikke halvlegen ud, da Line Skov Due Nielsen fra KoldingQ udlignede til 1-1 ti minutter inden pausefløjtet.

I anden halvleg skulle tilskuerne vente helt til det 78’ minut før der igen skete noget på pointtavlen, da Josefine Hasbo bragte hjemmeholdet foran 2-1. Så lignede det pludselig en overraskelse i Ballerup, men syv minutter før tid udlignede Line Skov Due Nielsen til 2-2 og tre minutter senere sikrede Sofie Hornemann en sejr til KoldingQ med sit mål til 2-3 i det 87’ minut.

Med lørdagens sejr har KoldingQ 47 point efter 19 kampe, hvilket er syv point foran Vildbjerg på andenpladsen, der til gengæld kun har spillet 17 kampe. BSF ligger stadig i rækkens laveste ende, hvor holdet ligger på ottende pladsen med