Mathilde Carstens efter sejr: Vi tror på medaljer

0
1857

U18 DM: Fortuna Hjørring fik tre vigtige point ind på kontoen, da de lørdag besejrede Varde. FODBOLD FOR PIGER har snakket med den dobbelte målscorer Mathilde Carstens, der stadig tror på medaljer:

Af Solveig Valbjørn

Fortuna Hjørrings U18 DM-hold fik lørdag en vigtig sejr, da de slog Varde 0-4 på udebane. Fortuna kom da også godt fra start, da Signe Carstens bragte holdet foran kun tre minutter kampen var sat igang. Mathilde Carstens, der scorede til 0-2 ti minutter efter, fortæller om kampen:

“Jeg synes at det var en meget hektisk kamp, hvor vi aldrig helt fik styr på vores spil, men vi fortsatte alle med at kæmpe som et hold og så udnyttede vi vores chancer, hvilket også resulterede i en vigtig sejr idag,” siger hun, og fortsætter:

“Det betyder meget med en sejr, det gør det altid, men idag var især vigtig fordi nu ligger vi pres på holdene over os og det skal vi bare blive ved med.”

I anden halvleg kom Mathilde Carstens på måltavlen igen, da hun scorede i det 75’ minut, og fem minutter før tid satte Mille Pedersen bolden i mål til slutresultatet 0-4. Mathilde har haft svært ved at score i de seneste par kampe, og derfor betyder scoringerne ekstra meget for hende:

“Det var rigtig dejligt endelig at få scoret nogle mål. Nu har jeg spillet et par kampe uden at få bolden ind over linjen, så det var en forløsning endelig at få scoret. Det gør også bare at jeg føler mig endnu mere klar til de sidste kampe.”

Og netop de sidste kampe, bliver vigtige for Fortuna Hjørring der har 38 point, mens Team Odense Q, der ligger på tredjepladsen har 42 point. Holdet har derfor stadig chancer for at få medaljer om halsen ved U18 DM Ligaens afslutning, og det kan ifølge Mathilde Carstens godt blive en realitet:

“Jeg føler stadig at vi er med om medaljerne og tror vi har en chance for det, men samtidig er det nogle rigtig stærke hold som ligger og kæmper i toppen og alle er inde i en god periode med en masse sejre, så på den måde bliver det nok lidt svært, men vi er også inde i en god periode og har spillet nogle gode kampe, så vi skal bare fortsætte med det vi gør og så må vi se hvordan det ender,” afslutter hun.

Øvrige resultater fra weekendens runde i U18 DM Ligaen:

Brøndby – IF Lyseng: 0-4

Vildbjerg – BSF: 6-3

Team Viborg – B.93: 1-1