AaB sætter stærke spor til landsholdssamling

0
1204

U17-landstræner Kristian Mørch har udtaget 22 spillere, som skal med til en særlig U18-samling, der finder sted i Tilst d. 19.-20. maj. AaB har fået to spillere udtaget til samlingen: Sofie Lundgaard og Julie Madsen, som til dagligt spiller på AaB’s U18 DM hold.

”Det er flot, at Sofie og Julie er kommet så langt, og vi er i AaB samtidig utroligt stolte over, at vi samlet set kan bidrage med så mange spillere til landsholdene”, fortæller Morten Klessen, som er sports- og talentudviklingschef i AaB’s kvinde-/pigeafdeling.

3 af Fortuna Hjørrings 4 og 1 af Vildbjergs 3 udtagne spillere kommer nemlig fra AaB, hvor de har trænet med i AaB’s talentcenter fra en tidlig alder og senere hen spillet på et elitehold i AaB i en årrække.

”At over 25 % af de udtagne til U18 landsholdssamlingen kommer fra AaB vidner om, at vi er på rette spor med vores talentudviklingsarbejde, og vi glæder os over, at vi i så høj grad er med til at udvikle pige- og kvindefodbold i Danmark”, siger Morten Klessen.