Christina Jensen er ny cheftræner for Greves 1. kvindesenior divisionshold

0
1472

Tirsdag eftermiddag udkom Greve Fodbold med en officielle udnævnelse af deres nye trænerteam til næste sæson, efter den nuværende cheftræner Lasse Petersen har valgt at søge nye udfordringer i Brøndby. Efter sommerferien bliver det i stedet Christina Jensen, der med assistance fra John Wilki, skal stå i spidsen for Greves kvindeseniorhold.

Af Andrea Signe Trolle

Greve Fodbolds kvindesenior i 1. Division får i den kommende sæson nyt trænerteam. Klubben har lavet aftale med Christina Jensen, også kendt som ’Stina’, og John Wilki, der begge kommer fra Brøndbys U18 DM-hold. Christina Jensen og John Wilki tiltræder 1. juli, hvor de næste sæson skal udvikle det bedste kvindehold i Greve.

Trænerskiftet sker efter Greves nuværende træner Lasse Petersen skal overtage Stinas gamle hold – nemlig U18 DM-holdet i Brøndby. Det bliver derfor et direkte bytte mellem de to, hvor de overtager hinandens nuværende stilling.

Ifølge Greve Fodbolds hjemmeside, så ser den nye trænerduo frem til skiftet og glæder sig til de nye udfordringer: ”Vi glæder os til de nye udfordringer – vi ser frem til at møde en ny kultur på et nyt niveau. Klubben har i mange år været med til at præge toppen af 1 division og det glæder vi os til at bevare og se om vi kan føre det til et nyt niveau,” siger Stina til Greves hjemmeside.

Stina har været træner i Brøndby i 25 år, hvor hun i de sidste 11 år har været en del af eliteafdelingen og de sidste fire år stået i spidsen for klubbens U17 eller U18 DM-hold. John har været en del af U18 DM-holdet over de seneste to år og har en baggrund som elitemålmandstræner i Brøndby og Roskilde.