FC THY Piger – U15 piger er Jysk/Fynske mestre

0
1812

Pressemeddelelse fra FC THY Piger

U15 piger er Jysk/Fynske mestre

FC THY Piger U15 Liga 1 holdet er jysk/fynske mestre efter JM-finalekamp mod velspillende Kolding Q mandskab.

Jublen var stor lørdag eftermiddag på fodboldbanen i Kjellerup, da FC THY’s U15 liga 1 piger sikrede sig en 3-1 sejr i finalen om det jysk/fynske mesterskab mod Kolding Q.

Thy Pigerne kom foran 1-0 efter 24 minutters spil og selvom Kolding Q i perioder fik fat, så var de Thy pigerne, der fandt maskerne hele tre gange, inden det lykkedes Kolding at sætte et enkelt mål ind blot få minutter, før kampen blev fløjtet af.

  • Godt sammenhold, 36 kampe og ca. 960 timer sammen det sidste år har gjort, at vi i dag kan løfte pokalen og kalde os Jysk/Fynsk Mestre. Det betyder så meget for pigerne og jeg som træner, at vi kan afslutte sæsonen sammen med dette mesterskab. Det er så fortjent, det er nogle fantastiske piger og det har være et af mine bedste år som træner, siger træner Sanne Mortensen efter JM-sejren.

Opbakning på sidelinjen

Rigtig mange forældre, søskende, bedsteforældre og andre støtter havde lørdag fundet vej til Kjellerup, selvom det var langt fra hjemmebanerne i Thy. Kampen blev spillet ved Arena Midt, fordi finalen skal spilles på et – for begge hold – neutralt sted.

Finalen er afslutningen på et rigtigt flot fodbold-år for U15 liga 1 mandskabet.
De indledte det med at snuppe pokalen til Vildbjerg Cup. Herefter blev de efterårets puljevinder inden dette forår bød på en 1. plads og pokal ved et stævne i Barcelona, en puljevinder titel og nu senest den flotte titel som Jysk/Fynske mestre 2018.

  • Det har været et år med succes. Vi har som hold udviklet os sammen, men hver pige har også rykket sig med sit fodboldspil i denne sæson. Stort set alt har lykkedes for os. Tillid og tryghed er to ord der betyder meget, når man træner piger, især i denne alder. Og det har vi haft til hinanden, hvilket betyder at alle tør prøve en masse på banen, ikke er bange for at lave fejl, men i stedet lære af fejlene, slutter træner Sanne Mortensen.

For yderligere info kontakt træner U15 liga1, Sanne Mortensen, mobil 22984518