Varde IF har trænere klar til en ny spændende sæson 2018/2019

0
1028
[DK=20170527: Varde IF] [UK=20170527: Varde IF]

Træner rokader i Varde IF

Af Redaktionen

Det er et puslespil at få en trænerkabale til at gå op i en højere enhed I en så stor klub som Varde IF. Det er dog lykkedes at finde en del af fremtidens hold, der skal stå I spidsen for kvinderne og pigerne efter sommerferien – et hold vi er stolte af.

Hos senior er Allan Drost fortsat chef. Martin Damgaard får ansvaret for andet holdet og skal derudover være målmandstræner for U14/U16 målmænd.

Hos U18DM er Jesper Callesen fortsat chef og han får nuværende U16 Cheftræner Henrik Vermehren som ny assistent. Det er også lykkedes at forlænge aftalen med målmandstræner Morten Pedersen der, også efter sommerferien, skal udvikle vores ældste målmænd.

Ved U16 bliver nuværende U14 træner Lasse Skovhøj ny chef og han får nuværende assistent ved U18DM Jesper Frederiksen som ny makker. Jesper Frederiksen skal fortsat være koordinator for ”Talenttræning for Piger” med omegnsklubberne og kommer samtidig til at indgå I talentarbejdet I klubben primært omkring U14-U16 årgangene.

Ved U14 stopper Niels Jochumsen idet han skal være U12 træner mens Martin Stein bliver drengetræner. Ny træner I U14 afdelingen er Pernille Wind der kommer til fra HTS.

Øvrige assistenter kommer snarest på plads, så vi kan tilbyde pigerne de bedste trænere som kan gavne deres udvikling.

Vi er stolte over vores nye team.

Sportsudvalget Varde IF