KoldingQs 3F-træner tilknyttes BGI akademiet

0
2086

3F Ligatræner fra KoldingQ Peter Pedersen tilknyttes BGI akademiets fodboldpiger

Af BGI akademiet

Efterskolen BGI akademiet er for alvor ved at gøre klar til de kommende elever på efterskolen, hvor der i øvrigt er oprettet ekstra pladser pga. de nye tiltag.

BGI´s leder på Sportsakademiet, JP Nielsen fortæller, at efterskolen fremadrettet ønsker at satse endnu på at have et toptunet trænings- og udviklingsmiljø til de unge mennesker, hvor fodboldspillerne kan træne og udvikle deres talent i de bedste rammer.

Efterskolen har derfor investeret i ikke bare en men to Goal Stations til eleverne på efterskolen, samtidigt med at man via samarbejdet med KoldingQ har ansat 3F ligatræner, Peter Pedersen til at være med til at varetage fodboldpigernes individuelle udvikling gennem morgentræning sammen de to tidligere topspillere Signe Pries Andersen og Anne Dot-Eggers, som ud over god spillerbaggrund og DBU/UEFA´s træner-uddannelse også er aktive træner ved siden af jobbet på BGI akademiet.

Peter Pedersen har DBU/UEFA øverste P-licens og har selv været med i udviklingen af Goal Stations, som giver en uanet mængde træningsmuligheder for eleverne. BGI´s to nye Goal Station er lavet ved siden af efterskolens to eksisterende kunststofbaner, hvor man også er i gang med at lave og udvikle et eldorado af et teknik- og koordinationsområde – Der er bl.a. en 360 graders fokus bane, sparkemur og driblebaner, som aktiveres via det moderne fit light system – Der ud over har efterskolen investeret i en helt ny og unik boldkanon til brug omkring den individuelle med spillerne.

Vi har på BGI akademiet af samme årsag reguleret på antal linjepladser, så vi nu har lidt ekstra pladser på pigefodboldlinjen, så der er stadigvæk mulighed for et efterskoleophold med mulighed for at personlig dygtiggørelse omkring fodbolden, samtidigt med at der er fokus på uddannelse og et spændende efterskoleliv, hvor selv bestemmer om man vil være klubaktiv i hjemmeklub / samarbejdsklub eller om man vil prioritere efterskoledelen højere – og vi er naturligvis åben for at tilpasse den enkelte, siger JP Nielsen.

BGI akademiet glæder sig meget til at indvie de nye faciliteter fra på mandag den 18. juni, hvor BGI´s fodbolddrenge spiller sommerkamp mod AC Horsens Superliga, og fodboldpigerne vil blive træne og lære nye træningsfif af 3F ligatræner, Peter Pedersen og spillerne fra 3F-ligaholdet i KoldingQ inde i de Goal Staions.