Stine Larsen er årets profil i 3F-Ligaen

0
1357

På trods af Stine Larsen ikke har spillet siden pokalfinalen, hvor hun måtte udgå med en korsbåndsskade, så er det store talent stadig i mediernes søgelys. Hun er netop blevet kåret som årets profil i 3F-Ligaen af Spillerforeningen.

Af Andrea Signe Trolle

Det var uden 22-årige Stine Larsen, at det danske landshold løb på banen tirsdag aften i VM-kvalifikationskampen mod Ungarn. Siden det store talent fik en korsbåndsskade i pokalfinalen mod Kolding, har hun ikke været på banen og derfor måtte tirsdagens landskamp også overværes fra tilskuerpladserne. Men der var alligevel en del at glæde sig over for Stine Larsen i tirsdags udover Danmarks sejr.

Stine Larsen blev kåret til årets profil i 3F-Ligaen – en titel, som hun er blevet tildelt af sine kollegaer i Spillerforeningen. Og det betyder meget for Stine Larsen, at det er hendes modstandere, som synes, at hun fortjener prisen: ”Det er sådan, at vi spiller fodbold på banen, og det er dem, jeg spiller mod, som har stemt på mig. Så det er dem, der ligesom føler mig på banen og ikke nogen, der ser udefra og vurderer,” fortæller Stine Larsen i en pressemeddelelse, som er citeret på dr.dk.

Stine Larsen vinder titlen foran Karoline Schmidt fra årets mestre Fortuna Hjørring og sin holdkammerat, angriber Nanna Christiansen, fra Brøndby IF.