Ny assistent på plads for Vejle Boldklubs U-18 piger

0
1693

VB har ansat Rasmus Jørgensen som ny assistenttræner for U-18 piger

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

Efter præsentationen af Patrick Hornsey som ny træner for VB’s U-18 piger kan vi nu løfte sløret for holdets nye assistenttræner, Rasmus Jørgensen.

Rasmus er 28 år og skal fremover arbejde som idrætslærer på Vejle Idræts Efterskole med tilknytning til fodboldlinjen. Herigennem vil han også være bindeled mellem VB og de piger fra VIES, som kommer til at spille på holdet.

Rasmus Jørgensen er sjællænder og har selv spillet ungdomsfodbold i Slagelse og fodbold på serieplan i Skælskør. Her har han også trænet U-15/U-16 drenge, ligesom han i en periode var koordinator for ungdom i AGF.

 

”Jeg har fulgt en enkelt træning med U-18 pigerne,” fortæller Rasmus Jørgensen. ”Dertil kommer, at jeg kender nogle af de kommende piger fra VIES. Teknisk og taktisk synes jeg, det ser fornuftigt ud.”

Om forskellen på drenge- og pigetræning siger den kommende assistent:

”Drenge er nok dygtigere individuelt, men da pigerne vægter det sociale højt, vil man ofte se et bedre HOLD hos pigerne. Endvidere er pigerne ofte teknisk lidt ’nørdede’ og vil gerne kende teorien bag taktikken, mens drengene bare vil ud og spille og lære det gennem praksis.”

Rasmus Jørgensen siger, at han gerne vil se teknisk dygtige spillere med respekt for sammenholdet og enheden, men også spillere, som gerne vil lege med bolden og bevare glæden ved spillet.

”Og man skal turde begå fejl,” betoner den ny mand i trænerteamet for ældste pigeungdomshold i Vejle Boldklub.