Nadia Nadim vil væk fra Manchester City

0
1253

Den danske landsholdsangriber har meddelt sin engelske klub, at hun vil løses fra sin kontrakt

Det er bare otte måneder siden, den danske landsholdsangriber Nadia Nadim skiftede til den engelske storklub Manchester City. Men nu tyder meget på at det snart er slut, selv om Nadia Nadim har kontrakt frem til udgangen af 2019.

Nadia Nadim har meddelt den engelske klub, at hun ønsker at komme ud af kontrakten, og hun siger til BBC, at hun aldrig har følt sig hjemme i Manchester City.

“Det er en fantastisk klub på mange måder, men det er det ikke for mig. Jeg har aldrig følt mig hjemme i Manchester eller i Manchester City, og jeg har gjort det klart for ledelsen, at jeg vil væk. Det er en følelse, jeg har haft længe,” siger Nadia Nadim til BBC, i følge Ekstra Bladet.

Danskeren håber, der kan findes en hurtig løsning:

“Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, og jeg kan ikke blive her. Det er et VM-år, og jeg vil være forberedt på det. Jeg håber bare, at klubben respekterer mig som person og accepterer min transferanmodning. Jeg håber, at det bliver løst hurtigt, så jeg kan fokusere på fodbold og på at være glad,” siger Nadia Nadim.

Tidligere har Nadia Nadim spillet for amerikanske Portland Thorns og Sky Blue FC. Herhjemme har hun spillet for Fortuna Hjørring, Skovbakken, Viborg, B52 og Gug.