Brøndby varmer op til efterårssæsonen med to forstærkninger fra BSF

0
2398

Hos Brøndbys U18 DM-hold er de endnu ikke gået helt på sommerferie. I stedet har de udnyttet pausen fra turneringen til at forstærke næste sæsons hold med to spillere, der begge er inde over ungdomslandsholdene. Amalie Littau og Josefine Hasbo, som nu er skiftet til Brøndby IF, kommer begge fra BSF og glæder sig til nye udfordringer i den gule trøje.

Af Andrea Signe Trolle

Det er ikke gået stille for sig i Brøndby siden U18 DM-holdet spillede sin sidste kamp i forårssæsonen. Klubben har inden for de seneste dage kunne lancere, at de har lavet aftaler med to unge talenter, der begge er inde over ungdomslandsholdene og som skal bidrage til at U18 DM- i Brøndby når nye højder.

Josefine Hasbo og Amalie Littau kommer begge fra BSF, men med skiftet skal de vænne sig til at trække den gule trøje over hovedet, når de skal til kamp – og det glæder Josefine sig til:

“Jeg har haft mange overvejelser om, hvor der ville være det bedste match samt trænings- og udviklingsmiljø for udvikling af mig selv som fodboldspiller og menneske og har valgt Brøndby. Jeg glæder mig meget til både at kunne bidrage til resultater og til at få løftet mit eget niveau til nye højder,” siger Josefine til Brøndbys hjemmeside.

Også Amalie glæder sig til skiftet og tror på, at Brøndby kan medvirke til, at hun tager sit fodboldspil til et endnu højere niveau:

”Jeg har valgt at tage skiftet til Brøndby efter mange overvejelser. Det har ikke været en nem beslutning, men jeg tror og håber på, at det er her at jeg vil kunne udvikle mig mest muligt, og jeg glæder mig til at starte op, og bygge på som spiller og person,” siger Amalie også til Brøndbys hjemmeside.

Foto: Amalie Littau