Cecilie Johansen skifter Vildbjerg SF ud med VSK Aarhus

0
1843

Cecilie Johansen skifter 1. division i Vildbjerg ud med 3F-Liga i VSK Aarhus. Først skal hun dog spille U19 EM i Schweiz, der begynder onsdag for Danmark. 

Af Martin Vestergaard Jensen

Stortalentet Cecilie Johansen, der de sidste fem år har spillet i Vildbjerg SF, skifter nu de vante rammer ud med fodbold på højeste niveau i landets bedste fodboldrække, hvor hendes nye klub bliver VSK Aarhus  – en klub, der ikke er helt uvant for den unge offensivspiller:

”Gennem et godt samarbejde mellem Vildbjerg SF og VSK startede jeg allerede fra sidste sommer af med at træne med 3F-pigerne ude i VSK for at prøve at smage på, hvad det kræver at tage næste step. Så på den måde var det rimelig naturligt for mig, at det var VSK Aarhus, som blev mit valg, samtidig med at VSK har givet mig et rigtig godt førstehåndsindtryk med deres gode træningsmiljø samt fællesskab, som var enormt vigtigt for mig,” fortæller Cecilie Johansen til Fodbold For Piger.

Den talentfulde spiller har dog også et klart mål for hendes ophold i VSK Aarhus, som hun håber kan udvikle hende til højere internationalt niveau:

”At komme til at spille 3F-liga fodbold efter sommerferien i VSK er i sig selv et stort personligt mål, som efter en god ungdomstid indfries. Men jeg har altid rigtig gerne ville ud og rejse og opleve verden, og her de seneste par år har jeg fået øjnene op for, at fodbolden måske godt kun være en god mulighed for at se verden og på sigt spille på et højere internationalt niveau i England, Tyskland eller Frankrig,” siger Cecilie Johansen.

Hun håber, at hun kan bidrage med hendes offensive kvaliteter på hendes nye hold:

”Mine kendetegn som spiller er, at jeg er en spiller med en masse fart i støvlerne og kreativitet, så jeg håber på at kunne bidrage på holdet med mine offensive kvaliteter, samtidig med at jeg tror skiftet til VSK vil kunne udvikle både mit offensive men også især mit defensive spil,” siger Cecilie Johansen.

Hun glæder sig til at komme i gang i hendes nye klub:

”Jeg glæder jeg mig til at lære en masse nye mennesker og en ny træner at kende, som kan give mig nogle nye input og ideer ift de ideer og værdier, jeg har fået med fra mine trænere og holdkammerater i Vildbjerg,” siger Cecilie Johansen.

Cecilie Johansen, der lige er fyldt 18 år, er i øjeblikket i Schweiz, hvor hun skal repræsentere Danmark til det kommende U19 EM. Her er hun afsted sammen med hendes kommende holdkammerater Matilde Lundorf, Signe Andersen og Janni Thomsen, og de danske kvinder spiller deres første kamp onsdag kl. 15.00, hvor Tyskland venter.