Chilensk landsholdsspiller rykker til B.93

0
1447

B.93 henter en stærk forsvarsspiller til at forstærke holdet i 3F ligaen. Den 24-årige Leticia Torres, der tidligere har spillet på Chiles fodboldlandshold, vil kæmpe for at komme med Chile til fodbold VM i Frankrig i 2019

Af B.93´s webredaktion

B.93 henter endnu en forstærkning før den 1. Kamp i 3F ligaen. Den 24-årige chilenske forsvarsspiller, Leticia Torres, skifter til B.93, der trænes af den spanske træner, Jessica Rodriguez.

Leticia Torres har tidligere været anfører både på Chiles U17 og U20 landshold, hvor hun var en af de markante profiler, og det bragte hende videre til Chiles landshold, hvor hun har spillet 11 kampe, herunder i Copa America. Hun har også spillet på University of San Franciscos divisionshold.

En skade har holdt hende ude i noget tid, men efter en operation i anklen, føler hun sig nu klar til at tage kampen op igen med base i B.93´s 3F ligahold.

”Jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe holdet til at konkurrere på det højeste niveau i Danmark, så vi får et stærkt resultat i det første år af 3F ligaen,” siger Leticia Torres til Fodboldforpiger.

Hun har også den personlige ambition, at kampene i 3F ligaen kan bringe hende tilbage på Chiles landshold.

”Chile har allerede kvalificeret sig til VM i Frankrig i 2019, og mit mål er igen at kunne bære landsholdstrøjen. For at nå det kræver det, at jeg konkurrerer på et højt niveau. Jeg føler mig overbevist om, at jeg kan nå mit mål ved at spille i B.93,” siger hun.

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

” Jeg er aggressiv i bagkæden og god til at organisere spillet. Jeg er også en holdspiller, og jeg prøver altid at gøre, hvad der er bedst for holdet,” svarer hun.

Hendes foretrukne position på banen er centerforsvarer, men hun kan også godt lide spille på den defensive midtbane.

– Hvad er den bedste oplevelse, du har haft som fodboldspiller?

”Fodbolden har givet mig mange mindeværdige oplevelse. En af de bedste var at være med på det første chilenske landsholdhold, der kvalificerede sig til et VM, nemlig det U17 landshold, hvor vi i 2010 spillede VM på Trinidad og Tobago. Det var også en stor oplevelse for mig at være med på Chiles landshold, der i 2014 blev nummer to i Odesur Games i Santiago, og at spille foran det chilenske folk på tilskuerpladserne var simpelthen en fantastisk oplevelse.”

– Hvad er det vigtigste, som du tog med dig fra dine kampe på det chilenske landshold og din tid som fodboldspiller i USA?

”Det har gjort mig til en stærkere spiller, både fysisk og mentalt. Jeg har fået en masse erfaring ved at spille mod nogle af de bedste spillere i verden, og det er noget at det mest værdifulde, jeg har taget med mig.”