DAGBOG FRA U19-EM: Caroline Pleidrup og Lærke Søndergaard

0
2330

Det danske U19-landshold fik deres første sejren ved EM-slutrunden i Schweiz i lørdags over Italien. Efter kampen gav de to landsholdsspillere Lærke Tingleff Søndergaard og Caroline Pleidrup Gram, der begge spiller i Brøndby IF, sig tid til at skrive dagbog over kampdagen. Læs med her:

Dagbog fra Caroline Pleidrup Gram og Lærke Tingleff Søndergaard, redigeret af Andrea Signe Trolle

Lørdag den 21. juli med gruppekamp mod Italien 
Da skuffelsen fra kampen mod Tyskland havde lagt sig, var det nu tid til at rette fokus på dagens kamp mod Italien.
Klokken 8.25 blev gardinerne trukket fra på værelse 308 (med højlydt brok fra Caro), hvorefter vi med søvn i øjnene bevægede os ned til den daglige gåtur. Efter morgengymnastik med vores fys Tom var søvnen for længst forsvundet fra øjnene, og vi var klar til dagens kamp. Inden morgenmaden blev vi vejet så vi var sikre på, at vi havde drukket nok vand. Det er vigtigt for at vi kan præstere optimalt, hvilket vores læge Mads udnytter enhver mulighed for at fortælle os. Efter morgenmad, taktisk oplæg og match meal var det endelig tid til at tage afsted. På den 1 times lange bustur forberedte vi os med musik i ørerne.
Kampen gik igang og begge hold fik lov at gå til den. Vi havde en del gode muligheder men først i det 73. minut kom vi på måltavlen. Sara Holmgaard headede flot bolden i mål efter et hjørnespark. De resterende minutter var ren fight, hvor vi kæmpede til det sidste. Da dommeren fløjtede af blev det italienske håb slukket og vi brød ud i jubel.
Tilbage på hotellet var der højt humør men også træthed blandt truppen. Kampen blev kort evalueret og fokus er nu igen rettet mod den afgørende kamp mod Holland på tirsdag. På værelse 308 sov vi i hvert fald tungt ovenpå dagens kamp og så frem til en ny dag i morgen med forberedelser til på tirsdag, hvor vi kan sikre os en semifinale.