Ny cheftræner for Silkeborg IF Qs U15

0
1418

32-årige Kian Røn starter efter sommerferien som ny cheftræner for Silkeborg IF Q U15, som i sidste sæson imponerede med en tredjeplads i liga 1. Den nye træner får støtte af den nuværende cheftræner Benny Johansen samt af assistenttræner Frits Andersen.

Kian er bosiddende i Horsens og har en bred fodbolderfaring. Han har selv spillet 1 division og har siden fået en del erfaring inden for pigefodbold. Han har siden 2014 arbejdet på liga 1 og DM niveau i Horsens og Kolding Q, hvor han tilsammen har vundet to liga 1 og en enkelt DM titel.

Kian Røn, ny U15-træner.

”Jeg har beskæftiget mig meget med ungdomsfodbold. I den forbindelse har jeg været med til at udvikle en del spillere til DBU talent og diverse landshold. Jeg går meget op i at udvikle spillerne optimalt og give dem så mange værktøjer som muligt,” siger Kian Røn.

“Det bliver en spændende tid for U15 truppen som også kommer til at nyde godt at det forstærkede DM Setup samt en spændende tur til Barcelona senere på året,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

I uge 31 og 32 vil der være åben træning hvis man vil prøve talentet af i en licensklub. Træningerne er mandag, onsdag og torsdag kl 17.00. Ved spørgsmål eller interesse kan man kontakte cheftræner Kian Røn på 60698215 eller kianron@live.dk