Ny cheftræner på plads ved Vildbjergs 1.division

0
1376

Vildbjerg SF’s 1.division kvinder kan hermed præsentere holdets nye cheftræner, i form af den tidligere skarpretter fra FC Midtjylland, Frank Kristensen.

Af Vildbjerg SF Fodbold (Kristoffer Kvistgaard)

KLUBNYT Her i den dejlige danske sommervarme kan 1.division endelig præsentere holdets nye cheftræner.
Personen der overtager sædet i Vildbjerg, bliver den tidl. skarpretter fra FC Midtjylland, Frank Kristensen (Farlige Frank) – som de seneste par år har beskæftiget sig som assistenttræner ved hhv. Vendssyssel (1.div) og Kjellerup (2.div). Derudover har Frank i en årrække arbejdet på Sportstar College i Ikast og træner ved Hestlund Efterskole m.m.

Frank selv siger:
”Jeg har egentlig gået og håbet lidt på et opkald fra en klub hvor jeg kan komme med mine ideer, og samtidig kunne forvente at spillerne ville kunne bringe dem ind på banen. Det er jeg overbevist om at pigerne i Vildbjerg kan. Jeg kender i forvejen et par stykker, og de giver mig en god fornemmelse i maven. De vil rigtig gerne blive bedre – og det er for mig alt afgørende”.

Tag rigtig godt imod Frank.
Vi byder hvertfald Frank hjertelig velkommen til VSF.

Forsat god sommer.

Med Sportslige Hilsener
Vildbjerg SF Fodbold