Signe Andersen skifter til svensk fodbold

0
2307

Signe Andersen er i øjeblikket til EM i Schweiz med det danske U19-landshold, men når turneringen er slut, så skifter hun de vante rammer i VSK Aarhus ud og fortsætter karrieren i svenske Växjö DFF.

Af Martin Vestergaard Jensen

Signe Andersen har de sidste fem år spillet i VSK Aarhus, men nu tager hun skridtet videre og prøver kræfter med udenlandsk fodbold, hvor hun fremover skal spille for Växjö DFF i den svenske liga. Det meddelte VSK Aarhus i går på sin facebook.

Signe Andersen har i løbet af de seneste fem år både været med til at vinde det danske mesterskab for klubben som U18, samtidig med at hun var med til at sikre bronzemedaljer i 3F Ligaen. Hun glæder sig nu til at tage skridtet videre til Sverige:

“Jeg har virkelig nydt min tid i VSK Aarhus/ Skovbakken, hvor jeg har udviklet mig meget som spiller, men ikke mindst som menneske. Jeg er selvfølgelig utrolig stolt over nu at kunne være professionel i en udenlandsk klub, men kommer stadig til at savne VSK Århus utroligt meget – og ønsker klubben alt det bedste i fremtiden,” udtaler Signe Andersen til VSK Aarhus’ facebook.

Signe Andersen blev i sidste sæson nummer to på topscorerlisten i 3F-Ligaen, og har været fast del af det danske U19 landshold, som hun i øjeblikket også er med til EM i Schweiz.