DANMARK VINDER 1-0 OVER ITALIEN VED U19 EM

0
1511

Det danske U19-landshold kan notere sig tre enormt vigtige point ved gruppespillet i EM-slutrunden, efter de vandt 1-0 over Italien i anden gruppekamp lørdag eftermiddag. Kampens eneste målscorer blev Sara Holmgaard, der headede bolden i mål i det 73′ minut efter et hjørnespark. Nu venter Holland i landsholdets sidste gruppekamp, som spilles tirsdag den 24. juli. 

Af Andrea Signe Trolle 

Efter et ærgerligt nederlag til Tyskland i onsdags stod det danske U19-landshold over for en meget vigtig anden gruppekamp lørdag eftermiddag , hvor modstanderen var Italien. Målet var tre point – og det fik Sara Holmgaard indfriet, da hun blev matchvinder og sikrede Danmark sejren med sit mål til 1-0.

Både Danmark og Italien var gået fra banen uden point i første kamp, så der var allerede inden kampen mange følelser på spil for begge hold. Tilskuerne måtte også vente helt til det 73′ minut før kampens eneste mål blev scoret – og heldigvis var det Danmark, som kom på tavlen, da Sara Holmgaard headede bolden i mål efter et hjørnespark og sikrede Danmark de vigtige point.

Nu venter Holland i tredje og sidste kamp i gruppespillet, som spilles tirsdag den 24. juli klokken 18.15.