Skødstrup SF inviterer til åben træning for U12-U14 piger

0
1040

Skødstrup SF har de sidste år haft stor tilgang til klubbens pigehold, men der er altid plads til endnu flere. Derfor inviter,er Skødstrup til 4 træninger i uge 31 & 32, hvor alle piger i aldersgruppen U12-U14 er velkomne.

Af Morten Larsen – Skødstrup SF

KLUBNYT – Før vi får set os om, er sommerferien forbi og efterårs-sæsonen igang. I den forbindelse inviterer Skødstrup SF alle interesserede piger til åbne træninger i uge 31 & 32. Træningen foregår i begge uger mandag og onsdag kl. 17.00 – 18.30. Træningen afholdes på banerne ved Midtpunktet.

Skødstrup har de sidste år oplevet et boost på pigeholdene, hvor specielt de mindre årgange er ramt af fodboldfeberen med rigtig flotte medlemstal på holdene, endda helt op på 45 piger på et af holdene.

Skødstrup har pt. ca 40 piger på 2 hold, der dækker efterårets kommende årgange U12-U14. På begge hold er der plads til endnu flere piger uanset niveau. U12 pigerne er i efteråret repræsenteret på A-/B-Niveau, mens U14 pigerne spiller Liga1 samt C2. Der er altid plads til både elite og bredde hos os, så uanset om du er målrettet og ambitiøs, eller bare har lyst til at prøve at sparke til en bold og være med i et sjovt fællesskab, så er der plads til dig. For dem der har ambitioner, er der gode muligheder for at udvikle sig i Skødstrup samtidig med, at der også på holdene er plads til piger, der blot ønsker en sjov og god oplevelse med at spille fodbold. Hos Skødstrup er det vigtigt, at DET SKAL VÆRE SJOVT AT GÅ TIL FODBOLD.

Skulle man have lyst til at blive en del af et af holdene, så træner begge hold i efteråret mandag og onsdag. Skulle du have spørgsmål vedr. pigefodbold i Skødstrup, kontakt da venligst klubbens pigeansvarlige, Morten Larsen, mail: ml1977@live.dk

Håber vi ses i uge 31/32