AaB sejrede i første U18-DM kamp

0
988

U18-DM ligaen er sparket igang og de første kampe er allerede blevet spillet lørdag eftermiddag. Her blev det  til sejre til AaB, KoldingQ og FC Nordsjælland, mens B93 og Varde delte point. Få det korte overblik her:

Af Andrea Signe Trolle

Det er den helt store weekend for dansk kvindefodbold, hvor de bedste rækker har deres sæsonstart. Det gælder også for U18-DM ligaen, hvor de første kampe allerede er blevet spillet lørdag eftermiddag.

I Aalborg tog AaB imod BSF, der var taget den lange tur til Nordjylland for deres første kamp. Men det blev til en lang tur hjem i bussen efter et 2-0 nederlag til hjemmeholdet, der vandt på to mål scoret af Camilla Hastrup Larsen.

Sidste års guldvindere i U18-DM, KoldingQ, fik en sejr i deres første kamp, hvor de slog IF Lyseng med 2-1. FC Nordsjælland fik også deres første sejr efter de i foråret fik tildelt en U18-DM licens. Med et hattrick af Linnéa Borbye vandt FCN 1-4 over FC Thy Piger – Skyum.

På Østerbro Stadion var der til gengæld knap så meget gang i målfesten, hvor B93 og Varde spillede klokken 15. Det endte med et 0-0 resultat og et point til hver af de to hold. Søndag eftermiddag spilles rundens femte kamp. Her spiller Team OdenseQ mod Brødnby IF på Marienlystcentrets kunstgræsbaner klokken 13.