Assens FC og Vejle BKs U10-piger i træningssamarbejde

0
1554

Et U10 hold fra Assens FC på Fyn, der kun har ét år på bagen, skal fredag den 31. august mødes til et fælles træningspas med Vejle BKs U10-piger, som bliver efterfulgt af et socialt arrangement. Det er ikke første gang, at arrangementet finder sted og det har betydet meget for det lille hold, der har fordoblet sit spillerantal på seks måneder.

Af Andrea Signe Trolle

Et U10 hold fra Assens FC på Fyn er stolte af, at de fredag den 31. august får besøg af spillerne fra Vejle BKs piger af samme årgang. Her står værterne, som er et hold med kun et enkelt år på bagen, for et træningspas, der følges op af et socialt arrangement mellem de to hold med spisning og hygge.

Det er ikke første gang, at de to hold afholder et arrangement af den form. I foråret var det nemlig modsat Vejle BKs hold, der havde inviteret pigerne fra Assens FC til Jylland, hvor den også stod på træning og hygge.

Træner for Assens FC’s U10 piger kan kun opfordre andre hold ting at indgå i lignende samarbejde. Det har i hvert fald kun givet positive erfaringer for det lille hold på Fyn, der er gået fra 6 til 12 spillere på 6 måneder.