Første nye spiller til Vejle Boldklub i 1. division

0
1821

Vejle B reber sejlene efter nedrykningen fra 3F Ligaen og præsenterer nu ny keeper

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

Vejle Boldklub har gang i et større genrejsningsprojekt efter et par vanskelige halvsæsoner. Bestræbelserne bærer allerede frugt, idet klubbens 1. divisionshold har truffet aftale med Vibeke Juhl Jensen, som kommer fra Kolding Q.

“Vibeke er ung og dygtig målmand, som har et stort potentiale,” siger sportschef Benny Gylling fra VB. “Trods sine kun 21 år besidder Vibeke en stor erfaring i kraft af sine træningspas og kampe med 3F Liga truppen i Kolding Q. Det glæder mig, at vi allerede fire uger efter projektets start har formået at skabe interesse hos flere spillere fra toppen af dansk kvindefodbold.”

Vibeke Juhl Jensen har spillet fodbold, siden hun var 5 år. Hun startede ud i Uldum og har ellers spillet i Hedensted IF, FC Horsens og Kolding Q.

“Jeg har valgt Vejle Boldklub for at prøve noget nyt og søge nogle nye udfordringer,” siger den talentfulde målmand. “Mine ambitioner er at kunne udvikle mig som person og spiller samt at være med til at starte projektet i Vejle Boldklub op.”

VB byder Vibeke hjertelig velkommen. Der kommer flere spændende nyheder fra Vejle Boldklub i den kommende tid, så følg med på Vejleboldklub.dk og diverse medier samt på Fodbold for piger.