Hjemly Idrætsefterskole indgår samarbejde med Kaiser Sport

0
2508

Onsdag den 8. august startede de nye fodboldpiger på Hjemly Idrætsefterskole og de ser frem til et år, hvor der kommer til at stå en masse fodbold på programmet. Men det medfører også en risiko for skader og derfor har Hjemly Idrætsefterskole indgået et samarbejde med Kaiser Sport, der skal hjælpe med at vejlede eleverne fra skolens fem sportslinjer til, hvordan de kan undgå skader.

Af Andrea Signe Trolle

Onsdag den 8. august bød Hjemly Idrætsefterkole den nye årgang velkommen og det gælder også de fodboldpiger, der har valgt at tage et år på skolen. De er klar til et år med en masse sport og fodbold på programmet og i den forbindelse er der selvfølgelig en medført risiko for skader. Men for at modvirke det, så har Hjemly indgået et samarbejde med virksomheden Kaiser Sport, der skal hjælpe og vejlede eleverne på skolens fem forskellige sportslinjer til, hvordan de kan undgå skader.

I sidste uge havde Hejmly Idrætsefterskole besøg af et hold fra Kaiser Sport. Heriblandt var Jan Steinicke fra Kaiser Sport og Ortopædi, der var på besøg på Hjemly med en række kollegaer og her gav de gode råd og vejledning til eleverne på skolen. Han fortæller følgende i en video på Hjemlys facebookside:

”Vi møder de unge mennesker, som vi forhåbentlig skal have til at være løbere og sportsudøvere i rigtig mange år. Vi håber vi kan give eleverne en dybere indsigt i dem selv, så vi sikrer, at de ikke får skader og de får det bedste ud af deres efterskoleophold,” fortæller Jan Steincke.

Du kan se hele videoen om samarbejdet med Kaiser Sport på facebooksiden ’Hjemly Idrætsefterskole’.