Ny træner for Vejle B’s U-10 piger

0
2012

VB opruster med mange nye kræfter på trænerposterne i pigeungdom

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

I den lange række af præsentationer af nye ansigter i Vejle Boldklubs pigeungdomsafdeling kan vi i dag byde velkommen til klubbens nye U-10 pigetræner, Annette Meineche Jørgensen, som tillige skal have med talenttræning at gøre.

Annette er 43 år og uddannet fysioterapeut. Som tidligere elitedivisions- og landsholdsspiller har hun selv spillet på højest mulige plan, hvor højdepunkter var deltagelsen ved VM i 1995 og OL i 1996.

”Jeg har selv nogle kæpheste omkring træningen,” siger Annette Meineche.

”Træning skal være kamprelateret og højintens, så spillerne vænner sig til, at spillet går hurtigt, og at der spilles hårdt.

Børn skal turde. De skal have lov at afprøve forskellige finter, afslutninger mv. De skal ikke være bange for at fejle, men turde at afprøve. Dvs. de skal f.eks. have ros for, at de prøver en afslutning med ’det dårlige ben’ og de skal have lov at afprøve driblinger. På den måde tror jeg, man opnår den største individuelle spillerudvikling.

Og så skal det selvfølgelig være sjovt at komme til træning,” slutter Annette Meineche, som glæder sig til at sætte sit præg på morgendagens små stjerner i VB Parken.